Blink uit met de Adidas Superstar!

Het model Adidas Superstar is een echte klassieker. De sneaker kwam eind de jaren ’60 op de markt, en werd razend populair in samenwerking met diverse popfiguren. Met Pharell Williams is de sneaker opnieuw gelanceerd. De schelpvormige neus en rubberen antislipzool zijn er nog steeds.  De Adidas Superstar staat lekker stoer onder een baggy of skinny jeans. Bovendien vind je ze in allerlei kleuren en edities. Bekijk snel de hippe collectie in onze webshop.

Sportief met Adidas Stan Smith

Ook het model Adidas Stan Smith groeide reeds begin de jaren 70 uit tot een icoon. De sneaker werd ontworpen in samenwerking met bekende tennisser Stan Smith. Met zijn eenvoudig design blijft de sneaker na verschillende jaren nog steeds heel populair. Kies voor zijn witte kleur, het gebruik van echt leer, de verwijzing naar de drie strepen van het merk met gaatjes aan de zijkant, de ronde neus, en een rubberen zool met fijn profiel. De Adidas Stan Smith is een echte must-have voor in je vrijetijd, en zorgt voor een instant sportieve look. Neem zeker een kijkje naar het ruime aanbod in onze webshop

De hippe Adidas sneakers zijn niet te missen, waaronder Addidas Superstar voor dames en heren. Ook wie Adidas Stan Smith kopen wil, is bij Level One Footwear aan het juiste adres.