Trendy Nubikk sneakers met monkey design of lizard print

De modieuze sneakers van het luxueuze merk Nubikk zijn het komende seizoen terug niet te missen paren met laag uitgesneden geveterde modellen. De Noah Lace monkey sneakers vormen de nieuwe dames sneakers van Nubikk. Een opmerkelijk design met aapjesmotief zorgt voor een speelse en blitse toets. Voor de heren is er de nieuwe collectie Julien Miele met lizard print. Hierbij is de opvallende hagedis dierenprint in het soepele leder verwerkt.

De hipste ARKK Copenhagen Raven sneakers in Nubuck Sandstorm

Je hebt er vast al over gehoord op alle sociale media. De Arkk Copenhagen Raven in Nubuck Sandstorm is het nieuwste model van de Raven collectie van Arkk. Trendsetter Arkk richt zich steeds op de modebewuste sportieveling, en brengt uniseks sneakers voor dames en heren. Zoals steeds is ook het model Arkk Copenhagen Raven in Nubuck Sandstorm geïnspireerd op de Scandinavische stijl. De coole sneaker laat zich opmerken door haar unieke design. De combinatie van neopreen en nubuck als gebruikte materialen zorgen voor optimaal draagcomfort. Ze voelen super licht aan, bieden een comfortabele pasvorm en zorgen voor een stabiele basis. De nude roze kleur zorgt voor een unieke look en wordt de absolute zomertrend. Mis hem niet!

Nubikk en Arkk online in de webshop van Level One

Ontdek snel de nieuwste trendy sneakers van Nubikk en Arkk. Level One is exclusieve verdeler van Arkk sneakers, en ook voor de Nubikk sneakers is Level One één van de weinige verkooppunten. Met één van deze gegeerde exemplaren aan je voeten ga je alvast niet onopgemerkt voorbij! Bekijk het ruime aanbod snel online op de webshop van Level One Footwear Brugge.